The end is near!

Papa a facut o declaratie foarte interesanta in ultimele zile, si anume ca, daca exista extraterestri, acestia sunt fratii nostri si trebuie sa ii respectam si sa traim in pace cu ei. Tot respectul pentru chestia asta, e drept ca prin anii sclavagismului, faptul ca unii nu considerau negrii a fi oameni a dus la consecinte grave. Daca presupunem reala existenta a unei astfel de specii extraterestre, fie ca sunt mai avansati sau mai inapoiati decat noi... asta este, va trebui sa invatam sa convietuim.

Dar astea sunt SFuri. Problemele imediate care le ridica declaratia papei este aparitia idiotilor credulilor, scientologi si adepti a tot felul de teorii ale conspiratiei, cu urmatoarea idee: "bah frate, stie Papa el ce stie. Io zic sa ne ascundem intr-o pestera ca vin incoace alienii. Cheam-o si pe Alina si pe Codruta, sa avem si cu cine repopula planeta."

De asta mai aveam nevoie... Dupa ce, in sfarsit, rusii care credeau ca sfarsitul lumii va fi in luna mai au inceput sa iasa din pestera in care s-au izolat, dupa ce lumea s-a convins - oarecum- ca nu exista o Carte Secreta a Presedintilor Statelor Unite (nu se mai da la cinema National Treasure 2), ni se spune ca extraterestrii sunt fratii nostri.

Macar de-ar ateriza in Romania, ca nu e nici frumos si ingrijit ca in Vest, nu e nici foamete asa crunta ca in Africa, incat sa stea E.T. sa ne ajute sa ne ingrasam. Asa, daca vad ce-i la noi, poate se sperie si pleaca.

0 Response to "The end is near!"