E din nou cool sa fii masculin

Mai nou cica in toata sandramaua asta pe care o numim societate, apare un nou vechi trend, cel ca barbatii sa se comporte masculin. David Thomas este cel care a scris o care intreaga despre "Cum sa fii un barbat adevarat" si sfatuieste populatia masculina sa se inscrie in "cultul" retrosexual. Se pare ca e cheia succesului in relatii. Adica nu tu metrosexuali obsedati de manichiura, balsam de par cu 23124 de vitaminte esentiale si haine Xeng-Velo, nu tu maneloti autohtoni cu adibasi aurii asortati la culoarea dintilor, ci barbati adevarati, care pot sa deschida o sampanie si care te zgarie cu barba.

Wow! Ce revelatie... E una dintre cele mai bune lucruri pe care le-am auzit in ultima vreme, e o stire adevarata... Femeilor le plac barbatii! Dumnezeule, sa punem asta pe prima pagina a ziarelor, sa raspandim vestea ca mai exista persoane heterosexuale!

Logic ca un barbat adevarat nu e un pampalau super-aranjat. Mi se pare clar ca lumina zilei ca modelele masculine reale nu sunt d-alde David Beckham. Cum vi s-ar parea, dragi cititoare, sa va "impresioneze" unul cu muschii lucrati, plimbat pe la sala, care, in cazul in care trebuie sa schimbe un bec sau sa mute o masa, se scuza cam asa: "Imi pare rau, draga. Nu poti si singura? Am fost azi la manichiura si nu vreau sa-mi cojesc solutia nutritiva de pe unghiutze."

Ce e asa greu de inteles, incat sa fie nevoie de un manual pe tema asta? Nu sunt retrosexuali, sunt oameni normali! In cazul in care ati invatat silogisme la scoala, dati-mi voie sa fac o demonstratie, pentru idioti si nu numai:

1. Barbatii care nu se comporta firesc seamana cu niste femei.
2. Femeilor straight nu le plac femeile din ACEL punct de vedere pe care il exploatam acum.

Concluzie: Femeilor straight le plac barbatii.

V-am lamurit?

1 Response to "E din nou cool sa fii masculin"

  1. Anonymous June 11, 2008 at 11:52 PM
    Sper ca nu sustii ca e masculin sa ai burta, sa fii contabil bugetar si sa conduci o dacie :D

    ..you know, "retro".