Copiii căpitanului cool

Scria astăzi în Cluj Expres despre pantofii cu toc creaţi speciali pentru copii, disponibili chiar şi în imprimeu de leopard. Şi, după cum comenta şi Frau Lehrerin, ia că mai lipseşte doar cureau D&G şi frezele periuţă cu sigle Playboy şi Puma rase în cap pe lângă kilu' de gel turnat în cap... şi presto! avem copil cocalar.

În continuare (eu vă zic ce am citit) se vor lansa şi sutienele pentru fetiţe de 7 ani şi lenjeria de dantelă neagră pentru cele de 9 ani. Păi unchiul ăla ce şi-a violat nepoata de 9 ani nu e şi el om? N-ar vrea şi el să-şi vadă gagica în dantele? Plus că la 7 ani fetele au deja cupa D la sutien şi vor să-şi ia cu push-up, ca să aibă trecere la băieţi. Desigur, mă gândesc că nici băieţii nu vor fi uitaţi, probabil şi ei vor lua exemplul lui Dani Oţil şi al blugilor cu extensii, sau li se vor da pastiluţe albastre compensate.

Mergeţi, oameni buni, într-o şcoală. Copiii, până printr-a şaptea, nu se ocupă dom'le cu fumat, cu sex, clubbing şi alcool. Sunt ocupaţi să-şi scoată ochii, să se bată între ei şi să le lovească pe fete. Sunt ocupaţi eventual cu filme porno (mai ţineţi minte excursia cu colegii lui Flory, distribuitori de scene 18+?), cu aruncat cărţi şi caiete în profesori, cu istericale, cu jocuri pe calculator. Aşa că, de ce să le furăm această inocenţă prin astfel de articole vestimentare?

Apropo de copii, cică Monica Columbeanu a prezentat Balul Operei de la Cluj, apoi s-a dus ţuşti în club după Irinel. Între timp însă, şi-a culcat şi pruncul, care pe la ora 2:00 noaptea, a "clacat". Surprinzător, stimaţi cititori, dar un copil care ar trebui să se culce pe la 9 e de aşteptat să moară de somn dacă mă-sa îl târăşte la toate evenimentele la care se plimbă ea... Doamne, încă nu m-am obişnuit cu ideea Monicăi Columbeanu prezentând ceva la Operă. Brrrrr.

0 Response to "Copiii căpitanului cool"