Să vă vând nişte ponturi

De fapt, nu sunt tocmai ponturile mele, deci nu fac decât să intermediez tranzacția... dar, în fine, citeam pe net că de sărbători (acum degeaba vă mai zic) e bine să îți iei cu tine, chiar dacă dormi la altcineva, perna proprie, dopuri de urechi și alte accesorii care să te ajute la somn.

Mă întreb cine, în toată lumea asta, e om normal și își duce după el de Revelion tot dormitorul? Păi așa merg cu un cort întreg și îl pun la gazdă în casă. Îmi iau și reșou propriu, mâncarea mea, somnul meu, și ceilalți nu au decât să petreacă, doar eu mă simt ca la mine acasă...

Apropo, să nu uităm să zicem mersi fain, Awi, la care am fost la Revelionul 2009! Un chef la care nu a fost nevoie să ne uităm la televizor mai mult decât jumătate de minut, având în vedere că programul canalelor naționale se anunța orbil, kitsch și de un penibil fantastic. Ajunge să vă zic că a implicat hipnoză (la TVR), previziunile Uraniei și ale Simonei Sensual (B1TV), maneliști în rolurile lui Traian sau Vlad Țepeș (la Antena 1 și sub bagheta de dirijor a lui Dan Negru, regele bunului gust în eterna și fașcinanta Românie) și reluări ale emisiunilor din 2008 (PrimaTV).

A, încă ceva:

patru cupluri care s-au cunoscut şi s-au îndrăgostit la Pro TV se pun pe dansat: Marius Moga şi Iulia Vântur, Anda Adam şi Victor Slav, Laura Cosoi şi Smiley, Adriela şi Piticu. Ei vor imita cupluri celebre precum John Travolta - Olivia Newton-John sau Fred Astaire - Ginger Rogers.
LOL.

1 Response to "Să vă vând nişte ponturi"

  1. Anonymous January 7, 2009 at 4:07 PM
    n-aveti pt ce:) si nu uita! Clubul Pensionarilor de la Lona (CPL) s-a mutat la oras:))