Becali, băiat gigel

Vă daţi seama cât de tare ar fi să-l bage pe Gigi la puşcărie pentru o găinărie precum sechestrarea unor hoţi pentru 3 ore? După ce că l-au căutat ăştia în coarne şi cu terenuri, şi cu valize, asta să-l arunce la rece pe marele Gigi? Că a pus nişte hahalere să declare pe proprie răspundere că i-au furat merţanul?

Dar e de-a dreptul genial! Acum, când Becali e Batman sau Spiderman sau - mă rog - un vigilante şi el, când cutreieră străzile pedepsind papagalii, hahalerele şi derbedeii care îndrăznesc să pună mâna pe maşina altuia, acuma să-l înhaţe Poliţia...

Nu trăim într-un colţ de lume de-a dreptul incredibil? Şi, apropo de asta, iaca o piesă de ascultat. Cât că nu sunt eu mare fană a genului, dar treacă de la mine, la asemenea versuri.

puya - undeva-n balcani

2 Response to "Becali, băiat gigel"

  1. angel_boycj April 3, 2009 at 3:05 AM
    Pai da cam ai dreptate, traim intr-o lume incredibila sau as putea sa zic ca lumea este Romania, ma rog daca Becali ar intra pentru o zi la racoare cred ca ar intoarce tara pe dos.
  2. bury April 4, 2009 at 8:42 PM
    sper ca ai pus piesa aia, daca ii poti spune asa, la misto... cat despre gigi, ii exact ca si cu al capone, in loc sa-l bage pentru tepele mari, il baga pentru chestii marunte.