Ce fac eu pe net [leapşă]

Am primit de la Gârby, cu dedicaţie specială, o leapşă de zile mari. Şi da, e prima leapşă pe care o primesc, aşa că sper să nu vă deranjeze dacă răspund la provocare. Aşadar ce fac eu pe net.

  • deschid Pidgin [clientul de messenger din Kiwi Linux] şi Firefox, primul site pe care îl deschid este realcrimson, pentru că aici am scrise toate blogurile care mă interesează şi pe care le citesc dacă au adăugat materiale noi în ultima vreme.
  • după bloguri, trec la makeuseof.com [un site geeky, cu calculatoare&co.] şi la myextralife [un comic book online geeky dar foarte simpatic]. La fel, îmi place cracked.com şi romanian-quotes.blogspot.com. Mai intru pe ucluj.ro, memory-alpha, college humor.
  • pentru informaţii prefer wikipedia, dar apelez şi la google pentru căutări ceva mai complicate. Ringtoneuri de telefon şi tot felul de chestii pentru PDA îmi găsesc pe zedge.com, respectiv ppcwarez.org. Dacă mă interesează informaţii locale, cluj4all.ro mi se pare mai mult decât ok, iar cinemagia.ro se ocupă cu programe de cinema
  • în cazul în care nu am muzică la îndemână, pun de pe trilulilu, pentru că se încarcă foarte uşor, mai ales că e numai audio şi nu şi video.

Poate găsiţi printre siteuri ceva util ţi pentru voi, deocamdată eu dau leapşa la Miro, Victor şi la cine o mai vrea.

3 Response to "Ce fac eu pe net [leapşă]"

  1. Gârby July 5, 2009 at 11:51 PM
    nu inteleg, de ce lumea scrie tot timpul Gârboan cu  din A cand defapt e cu Î din I, iar GÂRBY se scrie fix cu  din A nu cu Î din I.

    Pe scurt: gÂrby sau gÎrboan aşa e corect.
  2. Unknown July 6, 2009 at 9:08 AM
    m-am uitat la idul tau ca sa fiu sigura, am vazut girboan. editez in aproximativ 2 secunde de la data terminarii acestui comment. :*
  3. Mironeasca July 12, 2009 at 3:14 PM
    deci... am vazut leapsa, da n-am avut vreme sa scriu postul. da' vine, n-am uitat, ok? :D