Atâtea de spus, atât de puţin timp

Pe langa moda hainelor cu patratele, in Romania exista si tendinta de "a asorta copilul la parinte. Asa a facut si Rocsana Marcu in vacanta petrecuta in Dubai, cand si-a potrivit cordeluta Burberry (20 de euro) la rochita fetitei ei, Mayra, care a costat 100 de euro. Aceeasi moda a adoptat-o si Anamaria Prodan, asortandu-si camasa cu carouri la caruciorul lui Laurentiu junior.

Sunt atâtea chestii complet greşite în frazele astea încât nici nu ştiu de unde să încep. Să încep de la pătrăţele? Să clarific? ... Păi cam atât, vedetele din România sunt obsedate mai nou de modelele cu carouri, aşa cum erau şi bunicile noastre când cumpărau feţe de masă acum câţiva ani. Mă gândesc că toate feţele alea de masă, după ce au fost scoase de pe piaţă, trebuiau să ajungă undeva...

2) A asorta copilul la parinte? Adică nu ajunge că mama ta îşi plimbă silicoanele înfăşurate în faţă de masă prin faţa colegilor tăi de clasă, mai trebuie să ai şi tu pantalonaşi de aceeaşi culoare? Greu de suportat, mai ales pentru cineva cu complex de inferioritate.

Apoi, cum dreaq să dai 20 de euro pentru o cordeluţă în plină crizp economică? Deci leul e aproape 4 lei şi tu dai 80 de RON, aproape un milion vechi, ca să îţi cumperi o sârmă şi să ţi-o aşezi pe creştet? Înţeleg o tiară, o clamă de păr bătuta cu cristale Ţvarovschi, dar o sârmă cu pătrăţele pe ea? Nu mai bine dădeai banii tăi de cordeluţă la un copil fără pantofi în picioare? Da, tu, dar e Burberry şi se potriveşte cu fii-mea.

Ceea ce mă duce la următorul cuvânt bombă a ştirii mondene: Mayra.
- Cum te cheamă, fetiţă?
- Mayra.
- Maria sau Mara?
- Nu, că mama nu mi-a pus nume ca la ţară. L-a scris cu "Y" si a inversat două litere. Aşa sună mult mai trendi şi se potriveşte cu cordeluţa ei Burberry. Toţi colegii îşi bat joc de mine, dar eu ştiu că sunt mult prea superioară. Pentru că mă cheamă Mayra.
Şi, ultima, dar nu în ultimul rând, draga de Anamaria Prodan, femeia care, deşi la origini cântăreaţă (?) a reuşit să se remarce prin intelect şi mare clasă. Este cea care acum poartă cămaşă asortată la căruciorul pruncului. Ce contează că se împute bluza aia pe ea? (Contrar aşteptărilor tagmei, şi vedetele transpiră) Ce contează că râde lumea de pătrăţelele lor? Doar nu s-ar lăsa ea mai prejos decât cealaltă siliconată...

0 Response to "Atâtea de spus, atât de puţin timp"