Special de 8 martie

Ce credeţi că oferă Iulius Mall Cluj de ziua femeilor? Un concert şi o tombolă cu premii fantastice. Mircea Baniciu şi Mircea Vintilă hai să zicem că vor aduce câţiva spectatori (spectatorii lor fideli, dar în niciun caz nu femei înnebunite că merg la concert de 8 martie, unde vor vedea bărbaţi sexy a la Chippendales), dar tombola e de-a dreptul genială.

Poţi câştiga vouchere la Perfect Nails, dar din păcate nu sunt în stare să vă recomand vreun serviciu de manichiură-pedichiură din lumea asta, având în vedere că ultima mea pedichiură s-a făcut la chirurgie dermatologică (deja am făcut destul pe victima, aşa că nu mă mai explic în legătură cu operaţia)... Mai sunt printre premii şi cine romantice la Wasabi Running sushi, unde romantic probabil înseamnă că la la standul ăla din Iulius - unde abia sunt câteva scaune gen bar şi prin faţă îţi trec felurile de mâncare, pe o bandă rulantă - vor pune o lumânare parfumată. În fine, poate voucherele la magazine de fitze şi la solar vor fi atractive pentru populaţia pitzi, dar eu cred că sper la un premiu Coca-Cola. Eh, dependenţa...

Oricum, nici ziua femeilor şi nici nimic nu prea e cum apare în filme şi la televizor. La asta m-am gândit astăzi, chiar de două ori.

  1. a fost când am citit pe net despre un tip romantic care i-a pus inelul de logodnă al iubitei în milkshake, iar ea a ajuns în spital, pentru că l-a înghiţit. Drept pentru care tipul a fost genial de inspirat şi a cerut-o de nevastă cu radiografia, doar nu era să aştepte până îşi făcea laxativul efectul.
  2. a fost când l-am văzut pe stradă pe nenea ăla de la televizor (de pe ceva post clujean) al cărui cioc negru şi aproximativ creţ, cu buze foarte vizibile exact în mijlocul pilozităţii, seamănă cu ... da, presupun că v-aţi prins. În carne şi oase, asemănarea e şi mai frapantă. Mă mir că nu i-am râs în faţă pe trecerea de pietoni.

1 Response to "Special de 8 martie"

  1. Anonymous March 5, 2009 at 10:28 AM
    nu te-ai putut abtine sa scrii de "nenea ala"..