Gesturile comentează

Este o gagică cu părul pe jumătate verde pe care au făcut-o faimoasă cei de la ProTV, cu un video în care îşi înjura prietenul la telefon, în tramvai. Şi, surpriză! Acum are videoblog şi este promovată - repede, cine ghiceşte? - tot de ProTV. Şi tipa face parte din tagma gagicilor negativiste, semper nemulţumite şi mereu acide. Să zicem că e un fel de RealCrimson mai puţin roşie şi mai mult verde, care alege banda video şi nu cuvintele ca mijloc de exprimare. Totuşi sper că eu nu sunt chiar aşa exagerată...

În fine, are un ceva ce s-ar numi rant, în care urlă la tipii care i-au aduc cadouri care nu îi plac. Că nu îi place stilul de muzică pe care i-l cumpără alţii, nici jucăriile de pluş, nici ganterele, că mai bine i-ar fi cumpărat un căcat de floare. Că ei nu-i place Coelho, că îi place Kundera, dar nuşcine i-a luat Coelho. Oh, vaaai! Oricum, tipa e clar că îşi doreşte foarte multă atenţie [chestie pe care sigur nu o va primi de la vreun tip prea curând, având în vedere ce i-a spus la telefon ultimului tip], drept pentru care nu îi voi acorda atenţie ei, ci inteligentelor ei cititoare, care duc fitzele la un nou nivel.

de doi ani ii zic prietenului meu ca "IMI PLAC LALELELE." el ce-mi ia mereu? trandafiri. dupa 3-4 trandafiri rosii am facut o criza. acum imi ia trandafiri albi, portocalii, galbeni, chiar si albastrii. dar de ziua mea, care e in aprilie, de ce mama ma-sii nu imi ia niste lalele?!

cred k cel mai nashpa cadou a fost un parfum groaznic de dulce ...shi chiar nu imi plac parfumurile dulci :))...m-am km enervat..adik stateam q respectivu' de cv timp...mi s-ar fi parut normal sa shtie k nu ma dau q parfumuri dulci :))
Newsflash pentru tipele care au impresia că sunt foarte interesante şi că iubitu' le ascultă fiecare cuvânt: nu tot ce zicem e atât de interesant încât să merite ascultat. Prietenul tău ţi-a cumpărat trandafiri pentru că era ocupat să se gândească la scorul ultimului meci pe care a pariat în timp ce tu ziceai că adori lalelele. De asemenea, băieţii sunt orbi, surzi şi nu au nici miros în ceea ce priveşte moda. Ei nu văd că porţi haine roşii şi nu roz, nu fac diferenţa între mirosurile dulci şi cele floral-fructate şi nici nu îşi dau seama că unele articole vestimentare sunt de prost gust.

Dar asta nu înseamnă că tu nu mulţumeşti frumos pentru cadou. Nu faci alergie de la trandafiri, iar cadourile neinspirate pot oricând fi date la ţigani amatori de kitschuri sau ascunse în beci. În schimb, este extrem de penibil să faci o criză pentru că prietenul ţi-a luat trandafiri roz şi nu galbeni.

Mie de exemplu îmi plac băieţii pentru că sunt băieţi, iar parte din a fi băiat este să nu te prea descurci la alegerea unui cadou bun. Cât despre Alice, mult noroc şi mult public să aibă... şi foarte multă atenţie... şi comentatori (mai) inteligenţi.

*
PS1: sunt foarte rea la chestia cu atenţia.
PS2: azi am cam avut logoree, dar măcar v-am lăsat de citit peste weekend...

3 Response to "Gesturile comentează"

  1. TLP April 23, 2009 at 10:41 PM
    Sa-mi faca mie una o criza cu lalele si-i ziceam pe fatza "sa-ti fut lalelele". :)
  2. FantomaDeLaMozilla April 25, 2009 at 1:35 PM
    Sunt misogin... in ochii femeilor. Citind in continuare parerile tale devin si mai incrancenat misogin in sinea mea. Pt ca esti exceptia care confirma regula. Sper sa nimeresti un baiet care sa aprecieze calitatile tale.

    In alta dezordine de idei eu zic ca irosesti timp si inteligenta comentand despre asemenea exemplare. Eu iti propun sa abordezi subiecte dureroase cum ar fi: "social-democratia ca un pas inapoi pt a ne lua avant din nou spre comunism"; "cipurile - o noua forma de control, de data asta absolut, asupra plebei"; "Ce e de facut pt cei care vor ramane in tara?" etc.
  3. delia April 28, 2009 at 10:15 AM
    E groaznica fata aia.. M-am uitat pe sarite la ceea ce comenteaza.. Mai bine si-ar vedea de treaba.. de alta treaba!
    NU ma refer la cum arata.. E frumusica si cu par verde.. ci la ce zice.. adica NIMIC.. Poti trai foarte bine fara s-o asculti!
    Poti fi mai calm daca NU o asculti!
    Asa ca sunt de parere cu Fantoma.. NU-ti pierde vremea comentind asa ceva..