Fizica vedetelor

Ajung astăzi din întâmplare pe o colecţie de poze a celor de la Apropo.ro, intitulată sugestiv "Penibil, vedete de nerecunoscut". Sigur, este un Mel Gibson care aduce putin a Osama bin Laden, este o Rihanna bătută, o Madonna care (în sfârşit) aduce a bunicuţă... Dar cel mai interesant mi s-a părut să îi văd pe Jessica Simpson şi pe Johhny Depp. Mai exact, mi s-au părut interesante comentariile celor de la Apropo.

Cum să fie Jessica Simpson de nerecunoscut? Apropo spune că este "grasa, hulita de presa si parasita de iubit". Oameni buni, actuala Jessica nu e grasă, e plinuţă. E grasă comparativ cu felul în care arăta mai demult, asta recunosc şi eu, dar fata s-a apucat, cel puţin din câte am înţeles, de muzică country. Unde, printre vedete de proporţii (vezi şi tu o Dolly Parton), faptul că circumferinţa taliei sale este de 70 şi nu de 60 de centimetri, numa' bine-i şade.

Johnny Depp, în schimb... O, da. Acolo sunt de acord cu Apropo.ro. N-are decât oricine, oricând, să îl înfăşoare pe Johnny Depp în cele mai jegoase haine, să-l machieze cu ihtiol. Au mai încercat şi alţii să-i pună plete slinoase (Piraţii din Caraibe), să-l transforme într-un psihopat palid (Sweeney Todd)... tot degeaba. Omul pur şi simplu dă bine pe sticlă. Şi gagicile vor fi întotdeauna înnebunite după el. E legea firii.

Pe de altă parte, există vedete şi în România. Mihaela Rădulescu, de exemplu. Şi, după cum se pare, tot cu fizicul şi-a câştigat şi ea 4000 de adepţi într-alde non-fumatului.

Tocmai de aceea vedeta spera ca macar acum, Mircea Badea sa capete mai multa incredere in proiectele demarate de ea.

Şi acum (Badea, fii pe fază!) precizările. Nu 4000 de oameni au semnat o hârtie conform căreia s-au lăsat forever de fumat, ci 4000 de oameni au apelat numărul de telefon de pe afişul ei, ăla care trebuia să fie pentru consiliere. După cum probabil aţi văzut şi la tembelizor, multe dintre apelurile la 112 ţin linia ocupată pentru că le arde oamenilor de bancuri cu operatorii. Vă imaginaţi, atunci, câţi dintre cei 4000 au sunat numai de banc? Mai apoi, câţi dintre ei chiar au luat în serios discuţia cu consilierii?

Dintre milioanele de inşi care au trecut pe lângă poza ei în chiloţi, oare chiar 4000 să nu mai fi văzut chiloţi la viaţa lor? Mi se pare de-a dreptul trist.

0 Response to "Fizica vedetelor"