Mică precizare

Nu cred în feminism. Chiar dacă, din când în când, mai am postări foarte pro-gagici, precum cel legat de respect sau de blonde, totul se opreşte când ele se comportă ca nişte idioate. N-are decât să fie femeie neajutorată şi naivă, dar în momentul în care ea nu face niciun pas spre recuperarea demnităţii, poate să sară toate ONGurile din lume în apărarea ei, că, din partea mea, tot proastă rămâne.

Se fac marşuri, campanii de promovare a femeii independente, pleacă gagici singure în Africa să facă pe umanitarele şi să se afirme ca Angeline... Degeaba, când femeia ideală, independentă, curajoasă şi încrezătoare în numele căreia se fac toate acestea rabdă în continuare bătăi de joc şi bătăi cu pumnii. De la cine? De la un amărăştean, însă de la un amărăştean pe care îl iubeşte/are nevoie de banii lui. Chiar vorbeam cu mama că şi săracă lipită pământului să fiu, să am 34698 de copii de întreţinut şi să fiu privită în societate ca o biata de ea, în momentul în care soţul meu ar încerca măcar să ridice mâna la mine, aş băga divorţ. Poate sunt curajoasă numai acum, dar sincer cred că cei 34698 copii ar creşte mult mai sănătos fără să vadă bătăi în familie. Faptul că vor avea vieţi fără traume va fi infinit mai bine decât să îi spună tati unui cercopitec cu ifose de macho.

Însă ceea ce mă îngrijorează este că există femei libere de orice obligaţie. Fără copii, independente din punct de vedere financiar, chiar necăsătorite, care, din motive total necunoscute mie, se comportă după acelaşi şablon. Că prietenul meu mă bate, nu-i nimic, îmi trec vânătăile şi alerg înapoi în braţele lui protectoare. Pe deasupra, mai sunt şi vedetă internaţională şi dau un bun exemplu tuturor. Şi cercopitecilor, şi nevestelor/prietenelor lor inteligente.

Astfel de femei demonstrează că banii puşi în organizarea supercampaniilor de afirmare a femeii s-ar duce mai bine la cauze mai solide.

2 Response to "Mică precizare"

  1. Awina February 23, 2009 at 10:53 PM
    Te-ai uitat la Regina seara asta?:))
  2. ronin February 27, 2009 at 9:11 PM
    se pare ca barbatii violenti sunt irezistibili :)) nu glumesc nu fac misto dar exista o singura explicatie pe care o gasim in evolutie. si exemplele pe care le dai confirma faptul ca e valabila si la femei educate. deschis nu o va recunoaste nimeni insa niste trasaturi care nu fac cinste in lumea civilizata sunt considerate de majoritatea femeilor ca determinante pt masculinitate.