Normal as seen on TV

Prezentatoarea unei emisiuni pentru copii din Marea Britanie, Cerrie Burnell după nume, este blamată de părinţi pentru că îi sperie pe copii. Cum? Oare le arată, ca pe Minimax, că poţi obţine orice dacă îţi ridici fusta? Oare seamănă Michael Jackson? Oare e una dintre tipele anorexice care le-ar putea traumatiza pe fetiţe? Are un Kalashnikov acasă? Cântă manele porno? Nu. Pur şi simplu îi lipseşte o mână.

Iar părinţii se revoltă: "Cum să-i explic eu copilului meu o mână lipsă?" Cu grijă. Aşa cum îi explici de ce sunt rampe pentru scaune cu rotile la bănci şi magazine. Aşa cum îi explici bastonul şi ochelarii negri ai lui nenea ăla care traversează strada. Aşa cum îi explici că toţi oamenii sunt egali, că nimeni nu este mai bun sau mai rău doar pentru că are alt aspect fizic decât cel "normal".

Şi, din punctul de vedere al unui copil, soră-mea tocmai a văzut poza de mai sus, de la link. Reacţia ei a fost "Cine-s ăştia doi? ... În orice caz, tipul e aiurea."

2 Response to "Normal as seen on TV"

  1. Gârby February 26, 2009 at 8:35 AM
    bun postu

    tipu ii wierd rau, da nu vreau sa imi imaginez cum mi-ar da tipa o ^&*$ă.... adica pardon, cum mi-ar oferi placeri cu mana dreapta (ca aici pe blogul asta nu se injura)
  2. Unknown February 26, 2009 at 11:41 AM
    faza e ca pruncii care se zgaiesc la emisiunea ei nu se gandesc la ce te gandesti tu ;))