Promovare

Stau să mă întreb cum poate exista respect pentru femei în România? Cum, dacă fiecare vedetă de sex feminin care apare la televizor este tot mai penibilă decât predecenta? Azi, de exemplu, am luat la cunoştiinţă de existenţa unei fiinţe supranumite Roxy Manelista, care nu numai că nu arată atât de bine încât să-şi permită să fie proastă, dar mai e şi faimoasă pentru că a făcut sex cu un bărbat. Pardon, cu un fotbalist, adică cu un mascul-alfa.

Minte, nu minte, gagica e faimoasă la ea în bloc, iar acum cântă. Ce? Nici ea nu ştie. House, orice. [Dăăă, logic că o tipă pe care o cheamă Roxy Manelista cântă house sau poate chiar operă, doar nu credeaţi că manele]. Iar versurile ei sunt demenţiale: "vreau să fac sex cu un extraterestru/sau cu Dan Diaconescu". Serios, măcar de l-ai vrea pe Brad Pitt, pe George Clooney, pe Eric Bana, pe Johnny Depp...? Nu, tu vrei un omuleţ verde sau un pămpălău în costum crem.

Am ajus la concluzia că lista de priorităţi a Roxy Manelistei, dar, de fapt, a oricărei nonebrity din eterna şi fascinanta România arată cam aşa:

  • fă sex cu o persoană cunoscută, cu un fotbalist de divizia B, cu un pitic sau înregistrează-te în exerciţiul funcţiunii (opţional)
  • mergi la televizor (preferabil la OTV) şi strigă în gura mare că ai făcut sex cu o persoană cunoscută, un fotbalist de divizia B sau cu un pitic [bifat]
  • susţine că Tolea te-a ameninţat/răpit [bifat]
  • lansează-ţi o carieră muzicală bazată pe playback şi manele [bifat]
  • înjur-o pe Nikita
  • mărită-te cu un tip urât, dar bogat
  • nu uita să apari periodic în tabloide, preferabil cu sânii goi sau în tanga, doar toată lumea vrea să îţi vadă colăceii revărsători în mâinile cititorilor avizi de prin autobuze

Am o singură dorinţă în ceea ce priveşte evoluţia viitoare a mass-media. Ştiţi cum sunt titlurile agresiv-psihedelice ale tabloidelor?
Iată cine se iubeşte cu Elena Băsescu!
Uite cine o pupă pe Romaniţa!
Ce bine arată şoferul Monicăi!
Simona, cine e bărbatul cu care te-ai întâlnit marţi?

Odată şi odată, îmi doresc să văd într-un ziar, într-o gazetă sau revistă, în orice fel de publicaţie, un titlu mai mult sau mai puţin echivalent cu

EA este femeia inteligentă, realizată şi frumoasă care NU şi-a dobândit celebritatea prin sex, ci folosindu-şi mintea!!!

... dar probabil că aceste vise nu mi se vor împlini niciodată.

2 Response to "Promovare"

  1. Gârby February 14, 2009 at 3:54 PM
    probabil ca sanse sa vedem in ziare despre femei de genu nu avem. dar stim ca sunt. si pana cand am scris postul asta mi-am amintit de un articol care zicea de o femeie. :)

    era in cluj expres cred si zicea de o romanca care a castigati ft multi bani din jocul Second Life
  2. morning child February 15, 2009 at 9:23 PM
    de fapt, femeile de succes se ascund in cronici din Ziarul Financiar and such. si sunt cam plictisitoare, povestea e mereu aceeasi...