Din lume

Rusia: Se plănuieşte ca South Park să fie interzis, după ce mai mulţi telespectatori s-au plâns de conţinutul nepotrivit al desenelor. Oare în Rusia nu sunt trupe de hip-hop pe nume Paraziţii?

SUA: La MTV Music Video Awards, Britney era normală. Serios, şi pe mine m-a uimit când am văzut ceva scene. Nu ştiu dacă e deoarece în ultima vreme a fost prinsă tot în posturi nepotrivite unei vedete, sau pentru că demult nu a mai fost în spotlight, dar părea chiar mai strălucitoare decât pe vremuri, în epoca de glorie.

România: Blogul meu face al 100-lea post. Chiar ăsta.

Franţa: Un chirurg plastician fals care îşi opera pacienţii ilegal, în Marsilia, a fost condamnat la 3 ani de închisoare. Din păcate, doctorul nu a fost încă chestionat de reporterii OTV dacă a operat-o sau nu pe Elodia. Aşteptăm reacţia dlui. Lăzăruş, poate mai scoate de vreo 2-3 episoade.

Elveţia (de fapt la graniţa dintre Franţa şi Elveţia, dar de Franţa am mai zis odată): Mâine murim înghiţiţi de găurile negre care vor rezulta dintr-un experiment ştiinţific. Adică o mână de savanţi vor să vadă cum a fost fix după Big Bang şi pentru asta vor ciocni două chestii (particule sau aşa ceva, nu două beri). Eh, dar dacă nu murim reveniţi şi mâine pe Real Crimson.

0 Response to "Din lume"