Oftica de toate zilele

Nu vi se pare superb cuvântul oftică? Atât de sublim şi totuşi atât parcă scos din inimă de mahala! Şi, în plus, e şi cool să te ofitici. Cum altfel să-ţi etalezi fiţele, superioritatea, egocentrismul? Păi e la îndemâna oricărei pseuso-vedete să se ia în gură cu unii şi alţii, doar doar va ţine paginile ziarelor ocupate.

Şi le iese. Astfel, de câte ori citesc ştirile pe net dau de cum se oftică Boschet că coafeza i-a ars freza Izabelei (prietena lui blondă cu sâni... sau aia era Andreea?), cum se oftică Mihaela Rădulescu pe propriul trust media că au dat o amărâtă de poză trucată în Paint de un blogger (zoso.ro), cum se oftică presupuşii viitori prim-miniştrii înainte ca măcar să ajungă în post pe sistemul actual. Se oftică mamele că le începe şcoala la copii, se oftică Piţurcă pentru că lumea îl critică şi pentru difuzarea casetei cu trişatul la cazino... Cei din turism nu se lasă mai prejos, fiind la concurenţă mare cu Străinezia în ceea ce priveşte ofertele de vacanţă, iar Alinei Plugaru i s-a furat televizorul.

Dacă vă gândeaţi să citiţi presa astăzi, luaţi-vă adio. Am făcut eu un rezumat: A trecut sfârşitul lumii. În lipsă de altă ocupaţie, ne ofticăm.

0 Response to "Oftica de toate zilele"