Una aşa bună demult nu am văzut

Cine altcineva decât superpostul de televiziune care a inventat ştirile de la ora 5, violul în grup al babelor şi sinuciderile EMO în masă? Cine altcineva decât regele audienţei, ameninţat poate numai de OTV?

Sigur, PROtv revine cu o chestie foarte beton. Un sondaj cu privire la Cine ne va salva de sfârşitul lumii? Şi de mă înghite gaura neagră astăzi, măcar scap de lipsa de cultură din jurul meu, de tabloidizarea extremă a presei (că parcă ştirea asta e pentru retardaţi, zău) şi de o altă serie de porcării asemănătoare. Despre sondajul PROtv nu am de zis decât că lipsesc câteva personaje la care m-aş fi gândit eu: Elodia, Corneliu Vadim Tudor, Mihaela Rădulescu în chiloţi roşii, Mircea Badea, câteva trupe de heavy metal, Mitică Dragomir... şi mama.

linkul aici, vă rog votaţi cum credeţi de cuviinţă; eu nu fac campanie electorală pentru nimeni.

[mulţumesc Awi pentru link], iar în cazul nefericit în care nu mai e valabilă adresa, am făcut eu un print screen:

2 Response to "Una aşa bună demult nu am văzut"

  1. Anonymous September 11, 2008 at 12:55 AM
    Propunere parteneriat!

    Salut,

    Am placerea sa te anunt ca am lansat un forum de discutii si informare destinat locuitorilor orasului Cluj-Napoca. Forumul este realizat sub forma unui ghid informativ ce are la baza un forum cu discutii pe teme diverse din toate domeniile interesante.
    Propunerea mea este de a promova atat blogul tau in cadrul forumului cat si forumul in cadrul blogului, un parteneriat din care consider ca are toata lumea de castigat.

    Daca te intereseaza, adresa forumului este http://www.clujforum.ro.
    Pentru mai multe detalii: contact@clujforum.ro.

    Numai bine,
    Adi.

    PS: Nu am gasit o adresa de mail asa ca am postat aici.
  2. Anonymous September 12, 2008 at 8:36 AM
    Whoa, Gigi Becali are mai multe voturi decat Chuck Norris?! Sau exista vreo meme cu Gigi Becali si nu stiu eu? Sau poate PROtvu' munceste de zor la ea...